Valladolid 4-0 Nàstic

El Nàstic ha caigut a Pucela en un partit que ha canviat amb el primer gol local. Si el Nàstic ha sortit més fort i ha errat les seves ocasions, els locals han aprofitat la primera i, a partir d'aquí s'han fet amos i senyors de l'encontre. Al final 4-0 amb hattrick d'Oscar i el Nàstic que, malgrat la derrota, només augmenta un punt amb la permanència, que està a set.

Com canvia les coses l'encert, com canvia les coses el gol. I és que els grana han sortir forts, dominadors, concentrats i han posat contra les cordes al Valladolid en els primers minuts. Al minut 8 Powel ha tingut el primer dels locals a les seves botes, però l'holandès no ha estat encertat, ha enviat fora i, a sobre, s'ha lesionat. Començaven els primers indicatius negatius pels grana. Orbegozo ha entrat per Powel però el Nàstic no ha canviat. Instants després l'oportunitat ha estat per Bargas, i el xut de l'argentí ha marxat fregant el pal de la porteria de Jaime. El Nàstic manava, el Valladolid reculava, però ha arribat la jugada que ha canviat el matx. Oscar ha rematat el primer córner dels locals al fons de la xarxa, avançant els de Pucela i canviant de cantó les pors. A partir d'aquí els blanc-i-morats han crescut, han agafat es regnes i han començat a desplegar el seu millor joc. Els de Djukic han aprofitat aquests minuts de bonança per ampliar la renta i per matar el partit. El mateix Oscar ha fet el segon en el minut 36 i, ell una altra vegada, ha clausurat l'encontre en el 45, marcant el tercer del seu equip i el del seu compte particular. 3-0 al descans i un premi injust per un Nàstic que havia començat molt fort i s'havia anat apagant.

A la represa, i amb el partit molt desigual, D'Alessandro ha mogut la banqueta. Tuni i Álvaro Rey han entrat de refresc però el partit ja estava molt costa amunt. Els minuts anaven passant i els locals estaven còmodes amb un marcador que els permetia atacar sense la pressió de defendre el resultat. Mentrestant el Nàstic intentava reduir l'avantatge, però les internades grana no han trobat premi. Finalment ha estat Javi Guerra qui ha marcat i els locals han situat el 4-0 al marcador quan només quedaven 10 minuts pel final.

Tres punts que no viatgen a Tarragona però un Nàstic que comença dissabte vinent una sèrie de partits contra rivals d'una lliga que s'ha de jugar encara tota. Els grana estan a set punts de la permanència i dissabte contra el Numancia volen començar a retallar distàncies.