gimnastic-banner-the-beat-challenge

Valuós empat a Almeria (Pilota)

La secció grana va aconseguir un meritori empat davant el Club de Pelota Almeria, en l’octava jornada de l’estatal de pilota de primera categoria.

Els del Nàstic, sabedors de l’importància de puntuar en aquest desplaçament davant un rival directe en la lluita per la permanència, van sortir a per totes des del primer punt. En l’especialitat de pilota amb paleta de cuir, la parella formada per Jordi Vergoni i Javi Carro van dominar de principi a fi a la parella almerienca, formada per Gómez i Navarro, imposant-se per dos jocs a zero, amb els resultats de 15 a 5 i 15 a 8.

En pala curta, els locals Almodóvar i García van guanyar per dos jocs a zero als granes, Ismael Sanz i Agustín Calbo. El primer joc va estar molt igualat i va finalitzar amb un 15 a 11, mentre, el segon joc se’l van emportar amb claredat per 15-3.

Amb aquests resultats aconseguits pels pilotaires grana, l’objectiu de la salvació està més proper, ja que l’average particular entre els dos conjunts es favorable al Nàstic, després d’imposar-se en tres dels quatre partits disputats entre ambdós clubs.

El pròxim diumenge, com a locals, a les 11.00 hores, els tarragonins buscaran seguir sumant davant el Club de Pelota Vallelado de Segòvia.

gimnastic-ucrania