gimnastic-banner-the-beat-challenge

Verdejo marca i guanya amb Catalunya

El mig-campista del juvenil A, Jordi Verdejo, va marcar un dels gols de la selecció catalana en el partit que va jugar contra Cantàbria i que va acabar amb victòria 3 a 1.

El mig-campista del juvenil A, Jordi Verdejo, va marcar un dels gols de la selecció catalana en el partit que va jugar contra Cantàbria i que va acabar amb victòria 3 a 1. Aquest era el segon compromís que disputava Catalunya a la segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-18, que s’ha jugat a les Illes Balears.

Verdejo va ser titular i va jugar els 68 minuts contra Cantàbria, mentre en el primer partit, que va acabar amb empat a un davant les Illes Balears, el jugador del Nàstic no va participar.

Tot i que Catalunya no ha perdut cap partit ni a la primera ni a la segona fase (dues victòries i dos empats) no s’ha pogut classificar per la fase final del campionat.

Ara Jordi Verdejo es reincorpora als entrenaments amb els seus companys del Nàstic per començar a preparar el pròxim partit del juvenil A, que jugarà dissabte a les 16 hores a les instal·lacions del club contra el Girona.

gimnastic-ucrania