gimnastic-banner-the-beat-challenge

Verdejo repeteix a la preselecció catalana sub-18

Els jugador del juvenil A, Jordi Verdejo, ha estat convocat novament pel seleccionador català per la darrera sessió d’entrenament de l‘autonòmica masculina sub-18 que aquest pròxim cap de setmana juga a les Illes Balears la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Masculines sub-18.

El jugador del juvenil A, Jordi Verdejo, ha estat convocat novament pel seleccionador català per la darrera sessió d’entrenament de l‘autonòmica masculina sub-18 que aquest pròxim cap de setmana juga a les Illes Balears la segona fase del Campionat Nacional de seleccions autonòmiques masculines sub-18.

Verdejo, que enguany porta 20 partits jugats i ha fet quatre gols amb l’equip de Divisió d’Honor, ja va anar convocat en la darrera sessió d’entrenament on la catalana va jugar un partit amistós contra el Sant Ildefons. El mig-campista està convocat aquest dimarts 20 de febrer a les 18.30 hores al Complex Esportiu Municipal Olimpia de Sabadell.

Catalunya jugarà a la segona fase del Campionat d’Espanya contra les Illes Balears i contra Cantàbria. El primer partit serà divendres 23 de febrer a les 12.15 hores contra la selecció balear i dissabte 24 de febrer també a les 12.15 hores contra la càntabre.

A la primera fase Catalunya va guanyar a Castella-Lleó per 2-0 i va empatar davant Aragó (0-0).

gimnastic-ucrania