gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente: "Lluitarem per estar a dalt"

Vicente, que serà presentat demà a les dotze, ha fet les seves primeres declaracions com a jugador grana a la web del Nàstic.

Li arriba l'hora a Vicente?
La veritat és que si, i en tinc moltíssimes ganes. És un pas que feia temps que em plantejava. Volia arribar ja a la Segona Divisió i amb el Granada no va poder ser. Per sort tenia el camí molt clar i em va arribar el Nàstic, que a sobre és un dels grans de la categoria.

Que li va passar pel cap quan li va cridar el Nàstic?
Molta il•lusió. La veritat és que vam estar molt de temps en contacte amb el secretari tècnic, l’Alfons Muñoz, i al final l'única cosa que faltava era concretar el contracte. Estic molt content, he donat el pas que volia i ara vaig a per un altre, el de demostrar que puc estar aquí, en un dels grans projectes de la Segona.

Com veu el projecte del Nàstic?
Com he dit és un gran projecte, és un equip per a estar dalt. A més m'han parlat molt bé del club i sobretot m'il•lusiona molt estar en un equip amb aquestes aspiracions.

Li agrada doncs com s'està confeccionant l'equip?
Per descomptat. S'està barrejant gent de qualitat i experiència amb joves que venim a guanyar-nos el lloc. Si a això li sumes el bloc que queda, ens deixa un equip amb una bona plantilla que ha de barallar per a lluitar entre els millors, anem a lluitar per a estar dalt.

Com és Vicente?
Sóc una persona molt treballadora. Tinc molt clar que tot el que vull m'ho he de guanyar dia a dia. Vinc a aportar molt de treball en cada entrenament per a barallar per un lloc en l'equip.Ç

 FOTO: DIARIO DE GRANADA

gimnastic-ucrania