gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente Moreno renova amb el Nàstic

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, acompanyat del director esportiu, Emilio Viqueira, ha anunciat aquest migdia la renovació de l'entrenador del Nàstic, Vicente Moreno. El vincle que uneix a club i tècnic s'allarga doncs, un any més.

Andreu ha destacat les qualitats de Moreno i les seves capacitats per dirigir l'equip, tal com ha demostrat en la temporada recentment acabada. El president ha celebrat també la decisió de Vicente Moreno de seguir vinculat a l'entitat, i lluitar junts per assolir, el pròxim any, l'objectiu de l'ascens.

En el seu torn de paraula, Moreno ha agraït el suport rebut per part del club i ha destacat que la seva continuïtat a Tarragona no ha perillat en cap moment. El compromís del tècnic valencià amb el Nàstic és total, i ha assegurat treball i entrega des del primer dia en el nou Nàstic 2014/15. L'entrenador grana veu en el Nàstic una gran oportunitat per aconseguir èxits, així com un gran potencial per ser un dels referents de la categoria i donar el salt a la divisió de plata. 

Per aquesta nova temporada, Moreno confia en disposar de la majoria d'integrants de l'actual plantilla, per tal de mantenir el bloc i repetir l'objectiu de disputar el play off d'ascens a la Segona Divisió A.

El nou Nàstic 2014/15 iniciarà la pretemporada a mitjans de juliol. Vicente Moreno comptarà amb l'ajuda de tots els integrants del cos tècnic, a qui el club també ha ofert la renovació.

gimnastic-ucrania