gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente Moreno renova pel Nàstic

El tècnic de Massanassa seguirà al capdavant de la banqueta del Nàstic en la propera temporada 2015-2016 a la Segona Divisió A. Després d’una temporada i mitja com a entrenador grana, la relació contractual entre Vicente Moreno i el club s’estén per un any més.

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, acompanyat del director esportiu, Emilio Viqueira, ha anunciat aquest migdia la renovació del tècnic valencià per la propera temporada. Josep Maria Andreu s’ha mostrat molt content per la continuïtat de Vicente Moreno, com també la del director esportiu Emilio Viqueira; els quals han tingut un paper fonamental en l’objectiu d’ascendir l’equip a la categoria de plata del futbol estatal. A més a més, el president ha destacat la professionalitat mostrada per tots dos, confiant-los plenament la confecció de la plantilla 2015-2016.

Per la seva part, Vicente Moreno ha agraït el suport rebut per part del club i la confiança que el president i el director esportiu han dipositat en ell en tot moment. D’altra banda, el valencià ha assegurat que hi haurà pocs canvis al cos tècnic, però espera escollir bé els integrants que l’acompanyaran en el nou repte d’afrontar la nova campanya a la Segona Divisió. L’entrenador del Nàstic espera que segueixi la dinàmica positiva de l’equip en aquesta nova categoria professional.

El conjunt tarragoní iniciarà la pretemporada 2015 – 2016 la segona setmana del mes de juliol, amb l’objectiu d’arribar a l’inici del curs en les millors condicions possibles. 

gimnastic-ucrania