gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente Moreno s’acomiada del Nàstic

El tècnic valencià, Vicente Moreno, s’ha acomiadat avui, en roda de premsa, de la que ha estat la seva casa els darrers 3 anys.

El tècnic valencià, Vicente Moreno, s’ha acomiadat avui, en roda de premsa, de la que ha estat la seva casa els darrers 3 anys. La sala de premsa del Nou Estadi s’ha quedat petita per acompanyar al tècnic de Massanassa en la seva darrera compareixença a Can Nàstic.

La roda de premsa d’avui ha servit al tècnic per acomiadar-se posant punt i final a la millor etapa, a nivell esportiu, de la història recent del Nàstic. Moreno, va arribar a l’entitat grana el 5 de novembre de 2013. El tècnic va classificar l’equip per al play off d’ascens a Segona Divisió en dues ocasions, aconseguint l’ascens la temporada 14/15 . La temporada passada, ja a la categoria de plata, el conjunt dirigit per Vicente Moreno va acabar la lliga regular en tercera posició i es va quedar a un pas de pujar a LaLiga Santander, disputant el play off d’ascens contra l’Osasuna.

En roda de premsa, Moreno ha tingut paraules d’agraïment per tots els estaments de la família nastiquera: afició, jugadors, companys de cos tècnic, treballadors del club i consellers. I especialment, pel President i la seva família, a qui ha agraït l’estima i acollida; i pel Director Esportiu, Emilio Viqueira, a qui ha volgut agrair la confiança i el suport durant tot aquest temps. La roda de premsa ha finalitzat amb un sentit “Visca el Nàstic i Visca Tarragona” per part del que serà recordat com un dels millors entrenadors de l’entitat.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD vol agrair, novament, a Vicente Moreno la gran tasca realitzada al Nàstic els darrers 3 anys i li desitja el millor tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania