gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente Moreno segueix de grana fins a 2018

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el tècnic Vicente Moreno signen un nou contracte que els vincula professionalment per dues temporades més, concretament, fins a juny de 2018.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el tècnic Vicente Moreno signen un nou contracte que els vincula professionalment per dues temporades més, concretament, fins el juny de 2018.

Després de tres temporades amb grans resultats al capdavant de la banqueta grana, el tècnic valencià continua com a primer entrenador del Nàstic i buscarà seguir amb la bona dinàmica esportiva de l’equip tarragoní, almenys, dues campanyes més.

Els resultats aconseguits després de 118 partits en lliga regular i play-off avalen la trajectòria del tècnic de Massanassa i dels diferents membres del cos tècnic que han format equip amb Vicente. Les 58 victòries en els 118 enfrontaments, gairebé un 50%, 39 empats i només 21 derrotes el destaquen com un dels entrenadors de la història grana amb millors estadístiques.

Aquestes xifres han suposat que en tres temporades s’hagi aconseguit l’ascens a la Liga Adelante i, les altres dues campanyes, s’hagi quedat a les portes de l’ascens de categoria després de disputar els respectius play-off. Cal destacar que en la present 2015-2016, el conjunt grana s’ha classificat 3r en lliga regular i per molt poc no s’ha aconseguit pujar a la Primera Divisió, quan l’objectiu inicial era la permanència.

En els propers dies tindrà lloc la roda de premsa on Vicente Moreno, el president Josep Maria Andreu i el director esportiu Emilio Viqueira escenificaran aquest nou acord esportiu.

gimnastic-ucrania