gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vicente Moreno substitueix Santi Castillejo a la banqueta

El Consell d’Administració del Nàstic, reunit aquesta tarda a les instal·lacions del Nou Estadi, ha decidit donar el relleu a la banqueta de la primera plantilla a Vicente Moreno, que substitueix així el fins ara entrenador grana Santi Castillejo.

El Consell ha pres aquesta decisió després d’analitzar el rendiment de l’equip després de la primers 12 jornades de lliga. Els 16 punts aconseguits fins al moment, la distància ja d’11 punts del líder, la no evolució de l’equip en aquest primer terç del campionat han estat els motius d’aquesta destitució; mentre que la consecució d’1 dels darrers 9 punts n’ha estat el detonant. El mateix Consell d’Administració, però, ha volgut fer constar el dolor amb el qual pren aquesta decisió, ja que vol recalcar la implicació i l’entrega de Castillejo amb el projecte, tant a nivell personal com a professional. Per aquest motiu, el Nàstic lamenta que els resultats no hagin acompanyat la feina feta i que les urgències de l’entitat obliguin a fer un canvi de rumb abans no sigui massa tard. El Consell li desitja a Santi Castillejo el millor, tant en el terreny esportiu com en el personal. Castillejo s’acomiadarà demà a primera hora de la plantilla i a les 10h oferirà una roda de premsa de comiat a la sala de premsa del Nou Estadi

L’elegit per a comandar la banqueta grana és Vicente Moreno Peris (Massanassa, València, 26 d’octubre de 1974). Moreno es va fer com a jugadors a les categories inferiors del Valencia CF, tot i que va triomfar com a tal al Xerez CD, on hi va jugar 11 temporades. Després de penjar les botes, el valencià va donar el salt a les banquetes en el mateix conjunt blau, primer com a segon entrenador i després com a màxim responsable del Xerez.

En aquesta etapa a la banqueta del Xerez va aconseguir que l’equip, que havia començat flirtejant amb el descens, acabés la temporada amb una posició més que còmoda en la taula classificatòria. Una temporada que va servir per marcar el perfil d’un entrenador molt exigent amb tot el que envolta un equip, de caràcter guanyador i amant del futbol de creació.

L’entrenador valencià iniciarà demà la seva nova etapa com a entrenador del Nàstic. Moreno arribarà al club a primera hora, es presentarà a la plantilla i dirigirà el seu primer entrenament al capdavant del primer equip del Gimnàstic. Un cop acabi aquesta sessió, es farà l’acte oficial de presentació, que es durà a terme a la sala de premsa del mateix Nou Estadi. 

gimnastic-ucrania