gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Vicio Sano’ al primer equip

La plantilla rep un lot de productes Nectina

La plantilla grana marxarà de vacances de Nadal amb diferents productes elaborats amb fruits secs naturals i amb beneficis nutricionals de l’empresa tarragonina Nectina.

En aquestes festes de Nadal, els jugadors del primer equip seguiran els consells alimentaris indicats des del departament de nutrició de l’entitat, encapçalat per Albert Martínez. Dintre dels productes sans i naturals que consumiran, els jugadors gaudiran de brics Nectina de beguda d’ametlla i de nous, en diferents formats, tots ells amb un 0% de sucre.

Per altra banda, el cos tècnic grana també ha rebut el seu lot de productes de Nectina. En aquest cas, igual de naturals, brics de beguda d’ametlla ‘original’ i també d’ametlla cacau.

Recordem que Nectina és patrocinador oficial de l’entitat, més concretament, de tots els equips del Planter Grana i del Nàstic Genuine. Entre les diferents accions socials i solidàries que es realitzen durant la temporada, cal destacar la impulsada fa unes setmanes enrere entre ambdues entitats a favor de la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. On es van entregar un total d’ 11.642 brics de begudes naturals de Nectina, xifra corresponent al doble de socis grana, que indirectament van col·laborar amb aquesta donació.

gimnastic-ucrania