gimnastic-banner-the-beat-challenge

Víctor Narro es converteix en la primera incorporació 24-25!

Signa un contracte per dues temporades

L’extrem Víctor Narro Valero (Palma de Mallorca, 27 de maig de 1999) signa un contracte amb el Gimnàstic de Tarragona fins a 30 de juny de 2026.

El jugador arribarà a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el CD Lugo, entitat on aquesta darrera temporada ha disputat 30 partits de lliga al grup I de Primera Federación.

El jugador balear s’ha format futbolísticament a les categories inferiors del Villarreal CF i Real Valladolid, entre d’altres, arribant a disputar cinc partits oficials amb el primer equip de Pucela. En les últimes temporades s’ha consolidat com un jugador important a Primera Federación, defensant els interessos del RC Deportivo, Atlètic Balears i l’esmentat CD Lugo, el passat curs 23-24.

La primera incorporació del mercat de fitxatges destaca per la seva velocitat i regat; ocupant qualsevol dels dos extrems de l’atac, generarà profunditat i desequilibri a l’esquema tàctic del conjunt dirigit per Dani Vidal.

El jugador s’incorporarà a la dinàmica del primer equip a l’inici de la pretemporada, programada pel 15 de juliol, a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. En els pròxims dies s’anunciarà la data de la presentació oficial.

gimnastic-ucrania