Victòria contundent del Cadet C

Els de Jordi Rojas van superar al Santes Creus, a casa, per un contundent 6 a 0, en un matx que van controlar de principi a fi.

Els reusencs eren, fins dissabte, l’equip menys golejat de la categoria, i un dels conjunts de la part alta de la classificació. És per això, que es preveia un partit complicat, amb molta igualtat, i amb opcions per tots dos equips. La realitat va ser ben diferent, i els grana, que havien preparat molt bé el partit durant tota la setmana, van ser clarament superiors al rival.

A la primera meitat, el Nàstic va dominar la possessió, mostrant-se molt sòlid i encertat en totes les fases del joc. Els gols de Marc i Jorge, confirmarien aquesta bona tònica permetent als grana marxar al descansa amb avantatge. A la represa, els locals van ficar una marxa més, sentenciant el partit per la via ràpida. Un gol de Sergio als 10 minuts de joc suposava el 3 a 0 favorable als tarragonins. Amb el pas dels minuts els visitants van anar minvant l’empenta en els seus intents de remuntar, mentre que els de Rojas van prémer encara més l’accelerador, motivats per l’avantatge en el marcador. Marc Carrascosa, Ian i Emilio Viqueira, també van voler afegir-se a la festa golejadora per situar el 6 a 0 final.

El tècnic del Cadet C, Jordi Rojas, destacava el gran partit dels seus jugadors. “Pel marcador pot semblar que era un partit fàcil però ni molt menys. Ells compten amb un bloc de segon any amb molt de físic i eren l’equip menys golejat de la lliga. El mèrit ha estat nostre, hem quallat un gran partit. Els havíem vist jugar i sabíem que tindríem les nostres opcions i així ha estat. Estic molt content pel rendiment del grup i espero que això ens doni confiança per mantenir la bona dinàmica i seguir lluitant per mantenir-nos a la zona alta de la taula”.