Victòria del Juvenil B al camp del Girona

Els de Daniel Vidal van aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada en un partit que es va posar de cara només començar.

Els grana van sortir molt endollats, amb moltes ganes de marcar el ritme del partit i dominar al rival des del principi. En el minut 4, Chiri, aprofitava un rebuig de la defensa després d’un córner a favor per fer pujar el 1-0 en el marcador I 5 minuts més tard, arribava el segon gol del Nàstic. En una jugada afortunada, Javi penjava la pilota a l’àrea gironina però el seu xut acabaria convertint-se en un gran gol per l’escaire del pal llarg de la porteria local.

Amb el 0-2 els de Vidal es van dedicar a controlar els temps del partit, buscant evitar la sortida còmode de la pilota per part del Girona. La concentració en les tasques defensives permetia, a més, que totes les segones accions fossin pels grana, evitant així un gol que hagués tornat a ficar en partit al conjunt local. A la segona meitat el marcador no es va moure, malgrat els grana van gaudir de diverses bones ocasions per marcar. Els gironins tan sols van disposar d’una arribada clara, culminada amb una rematada que va marxar molt desviada.

Al final del partit el tècnic del Juvenil B es mostrava molt satisfet per la victòria. “Els jugadors es mereixien una victòria així. Hem fet un gran treball durant tota la pretemporada i els resultats encara no havien arribat. Ara comencem la setmana amb la tranquil·litat de saber que la feina ben fet dona els seus fruits”.