gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria èpica del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha vençut per 2 gols a 1 al Celta de Vigo amb dues dianes en els últims deu minuts. El partit ha estat marcat per dues parts molt diferenciades.
En la primera, el ritme de joc ha estat molt lent i la tònica dominant han estat les imprecisions al mig del camp i la falta de ritme. El Nàstic aconseguia la possessió, però es limitava a tocar en defensa, sense aconseguir trobar espais. El Celta, en canvi, es limitava a defensar i a buscar Okkas, el jugador més incisiu dels de Vigo.
En la segona part el ritme de joc ha incrementat i amb l’entrada de Maldonado i Miku l’equip ha guanyat en olfacte ofensiu. El Nàstic dominava i tenia la pilota, però no aconseguia batre a Esteban, que ha estat providencial en dos llançaments de falta de Campano i Abel. Però el futbol a vegades no és just i ha estat el Celta el primer que s’ha avançat, gràcies a Nuñez, que ha aprofitat una badada col·lectiva de la defensa. Però en contra del que molts podien pensar, els de Tarragona s’han motivat encara més amb el gol dels visitants i han anat a buscar la porteria dels de Vigo. Mairata en el 82′ ha rematat un córner i ha posat l’empat en el marcador i Miku, a falta de dos minuts pel final ha tret petroli d’una jugada a dins l’àrea i ha marcat un gol que val el seu preu en or.

gimnastic-ucrania