gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria important pel Cadet A

Els de Bruno Uria van guanyar al Vilassar de Mar i van aconseguir trencar la ratxa negativa de resultats de les darreres jornades.

Els de Bruno Uria van guanyar al Vilassar de Mar i van aconseguir trencar la ratxa negativa de resultats de les darreres jornades.

Els grana eren conscients de la importància del partit  de la dificultat de batre a un rival, que com ells, necessitava els tres punts. A més, el fet de jugar lluny de Tarragona incrementava la dificultat d’un matx que va ser molt igualat. Tots dos equips van disposar d’ocasions, si bé les més clares van ser pel Nàstic, que va saber avançar-se en el marcador. Després d’una centrada lateral, Ramon Vayona va engaltar un bon xut creuat, impossible pel porter local; fent pujar el 0-1 a l’electrònic.

El tècnic grana, Bruno Uria, es mostrava molt satisfet pels tres punts i per l’actitud demostrada per l’equip. “Tots dos ens jugàvem molt, necessitàvem guanyar per trencar amb la mala dinàmica de resultats. L’equip ho sabia i ha rendit a un gran nivell. Estic molt content per l’actitud demostrada pels xavals. El partit ha estat molt obert, i qualsevol hagués pogut guanyar, però crec que les nostres ocasions han estat més clares. Mereixíem guanyar per la gran feina feta, no tan sols en aquest partit sinó en jornades anteriors”.

gimnastic-ucrania