gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria per a l’esperança

El Gimnàstic de Tarragona ha guanyat per 1 gol a 0 a l’Albacete en un bon partit dels granes globalment. Els de César Ferrando han controlat el partit durant els 90 minuts i han demostrat que han recuperat la consistència defensiva.
Víctor i Jose Mari s’han mostrat molt participatius durant els primers compassos del partit. L’andalús ha disposat d’una ocasió just començar i pocs minuts després ha demanat penal per una caiguda a l’àrea. En la tercera jugada d’atac en què participava no ha fallat i després que Víctor caigués a la línia de l’àrea petita, ha enganxat un xut que ha perforat la porteria rival. Amb el gol els granes s’han relaxat i han deixat jugar a l’Albacete, que tan sols s’acostava a Felip per mitjà de Diego Costa.
Amb l’inici de la segona part i l’entrada de Serge N’Gal, el Nàstic ha recuperat la presència ofensiva. De fet, els granes han disposat de diverses ocasions d’atac per sentenciar el partit, però la pilota no han entrat. Com era d’esperar, l’Albacete ha intentat igualar el partit en els minuts finals, però Gabriel, Tortolero i Medina han estat un mur difícil de superar.

gimnastic-ucrania