gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria davant del Club de Pelota Almería (Pilota)

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit la victòria aquest diumenge contra el Club de Pelota Almería, en un duel aplaçat de la tercera jornada del Campionat d’Espanya de Primera Categoria. El conjunt grana compta així amb grans opcions per assolir la permanència, ja que els andalusos són un rival directe en la lluita per la salvació.

Al partit de paleta amb pilota de cuir, l’equip tarragoní va sortir amb Javi Carro i Agustín Calbo, que van obtenir la victòria en el primer joc per 15 a 12. Al segon, en canvi, els pelotaris andalusos Martín Totoricagüena i Félix García van imposar-se per un marcador idèntic a l’anterior, però favorable a ells. En l’últim i definitiu joc, els grana van aconseguir el triomf per 10 a 7, sumant així els dos punts.

Després es va jugar la modalitat de pala curta. Aquí la parella grana va ser Jordi Vergoni i Joaquim Laguarda, els quals van aconseguir la victòria de forma molt clara amb uns marcadors de 15 a 6 davant dels andalusos Javier Martín i Ignacio Urquijo en els dos jocs.

La propera jornada, el Nàstic jugarà de nou contra el club andalús, però en aquest cop el partit serà en terres andaluses.

gimnastic-ucrania