gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria davant l'Ateneu i resultats dels provincials (Tennis taula)

L’equip de Primera Nacional del Nàstic es retroba amb la victòria després de varies jornades. Els grana van superar per 4-3 a l’Ateneu de Sant Joan Despí.

La secció de tennis taula deixa enrere els mals resultats aconseguits fins ara en la segona volta del campionat i amb aquesta victòria segueix mantenint les possibilitats intactes en l’objectiu de salvar la categoria. Amb el marcador de 3-3, la parella grana Xavi i Alfredo, la doble ‘V’, es van imposar amb contundència (3-0) als de l’Ateneu, Panareda i Díaz, donant la victòria al Nàstic per un resultat final de 4-3.

La secció seguirà lluitant per abandonar les posicions de descens que actualment ocupa. El dissabte s’enfrontaran al cuer, el Santa Eulària d’Eivissa, a les 16 hores, al Pavelló del Club Gimnàstic.

D’altra banda, Josep Rodríguez i Jordi Verdejo van participar en una nova edició del Torneig Estatal de tennis taula, el qual es va celebrar del 20 al 22 de febrer a Valladolid. La secció del Nàstic va estar representada per aquests dos jugadors, els quals van obtenir un resultats positius. Josep Rodríguez va quedar  5è en la modalitat d'adaptat peu i, en veterans +50, Jordi Verderejo es va classificar en la 9a posició.

Mentre, la resta d’equips de la secció van aconseguir els següents resultats en les lligues provincials:

Preferent ‘A’ (Enric, Senén i Josep) 6 – 0 Lira ‘B’

Preferent ‘B’ (Ferran, Jordi i Cuqui) 6 – 0 Tàrraco ‘B’

– Propera jornada:

Lira ‘A’ vs Preferent ‘A’

Tàrraco ‘A’ vs Preferent ‘B’

 

Primera ‘C’ (Carlos, Guillem i Jaume) 6 – 0 Salou

– Propera jornada:

La Selva vs Primera ‘C’

 

Tercera ‘D’ (Sascha, Luis i Ivan)  5 – 1 AEC Reus ‘C’

– Propera jornada:

Cambrils ‘C’ vs Tercera ‘D’  

 

Tortosa 4 vs 1 Promoció (Ivan Torreblanca i Carles Campabadal)

gimnastic-ucrania