Victòria i liderat (Futbol Sala)

El conjunt grana va aconseguir aquest cap de setmana una victòria important contra el  Castellserà, que el deixarà líder com a mínim quinze dies, una posició que el Nàstic comparteix amb l'Amposta, qui també 9 punts. Els lleidatans van resistir tota la primera meitat però van caure golejats a la segona per 7-0.

Els de Joan Blanc van sortir dominadors, tot i que en la primera meitat el que va regnar va ser l'alternança. Els de la Terra Ferma es van carregar de seguida de faltes, però no van arribar a la sisena, la que hagués donat la possibilitat als tarragonins de llançar un doble penal. L'entrenador grana, Joan Blanco, va ser expulsat de manera rigurosa en el minut tretze, quan, segons l'àrbitre, va protestar airadament una falta. Al descans s'hi va arribar amb el 0-0 inicial.

Ja a la segona meitat, els jugador de Joan Blanco van prèmer l'accelerador, van augmentar la intensitat defensiva i van passar a controlar totes les fases del joc. Sergi Gabarró, als dos minuts de la represa, va ser l'encarregat d'obrir la llaune. Era el preludi dels millors minuts grana. Sis minuts més tard Carles faria el segon. Amb el 2-0 el joc encara millorà, i fou David Batista, de jugada aturada, qui faria el tercer i el quart en els minuts 31 i 32, respectivament. Dos gols que sentenciaven l'encontre i enfonsaven les poques esperances rivals.

En els minuts finals es va arrodonir la golejada fins al 7-0 final, de la qual en destaca el hat-trick de Sergi gabarró.

Els garana mantindran, de segur, 15 dies el liderat, ja que la propera jornada la lliga descansa amb motiu del pont del Pilar.