gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viguera i Bergantiños, presentats

Aquest migdia s'ha fet la presentació oficial de Borja Viguera i Álex Bergantiños com a nous jugadors del Nàstic. Després de l'entrenament del primer equip ambdós jugadors han passat per sala de premsa acompanyats pel conseller Antonio García i el director esportiu, Josep Maria Nogués. El senyor García ha estat l'encarregat d'obrir l'acte, explicant que les dues incorporacions responien al treball que ha fet la comissió esportiva després d'aquesta primera meitat del campionat. El conseller ha assegurat que es tracta de dues necessitats que tenia l'equip i que arriben per a sumar. Finalment, el membre del consell d'administració ha desitjat sort i ha donat la benvinguda oficial a Viguera i a Bergantiños.

Per la seva banda Josep Maria Nogués ha explicat els perfils de l'un i de l'altre. Ha afirmat que Viguera és un davanter de molta qualitat que pot aportar moltes coses a l'atac grana, mentre que de Bergantiños ha destacat l'experiència a Primera i a Segona i el sacrifici i el treball durant els 90 minuts que tenen els partits.

Tots dos jugadors s'han mostrat molt il·lusionats i han assegurat que arriben a Tarragona per a ajudar l'equip a sortir d'aquesta zona baixa. Viguera ha explicat que per a ell no és un pas enrere, més aviat al contrari, ja que com tot jugador el que vol és jugar. Coincidint amb el de la Rioja, Bergantiños ve en busca dels minuts que no ha tingut a Granada i ho fa convençut de les possibilitats que té l'equip per a remuntar el vol.

gimnastic-ucrania