Vilanova 0 – 3 Nàstic

El Nàstic s'ha adjudicat la cinquena eliminatòria de la Copa Catalunya i s'assegura la presència a la fase final de la Copa Catalunya 2010-2011. Els grana han vençut per 0-3 al Vilanova i els de Luis César jugaran a casa aquesta fase final del campionat, que es jugarà en el transcurs del 2011.

Els de Luis César han sortit a la primera meitat conscients de la importància d'aquest partit per als interessos futurs del club grana i no han donat opció al dubte en cap moment. El control ha estat des del minut 1 pels tarragonins, la pilota es movia bé entre les botes dels grana però les ocasions no s'acabaven de concretar. El Nàstic ha disposat d'ocasions en els primers minuts, però en cap d'elles s'ha concretat una jugada real de perill. La més clara ha estat pel jove del filial Jordi Rica. El català ha engaltat una rematada a la sortida d'un córner però el seu xut s'ha estavellat al pal de la porteria defensada per Mario. Amb el pas dels minuts els vilanovins s'han anat obrint. I tal i com els locals veien com s'apropaven a la porteria de Moragon, també el Nàstic ha anat disposant d'ocasions més clares. Abans del descans, així, els grana han pogut obrir el marcador. La jugada per la banda de Berry Powel ha acabat amb un cop d'esperó de Vicente, que obria la llauna i avançava els visitants just abans del xiulet de la mitja part.

La segona ha començat com ha acabat la primera. Els grana han aprofitat una jugada en el minut 60 per a què Walter sentenciés el matx. El barceloní ha controlat bé i ha retallat el porter local abans de definir amb molta tranquil·litat i fer pujar el segon al marcador. Amb aquesta segona diana, els tarragonins han seguit creixent i el Vilanova s'ha estirat encara més, però no han pogut retallar distàncies. Fins i tot,m els grana han acabat augmentant les diferències amb un gol del també jove ndel filial Alvaro Rey.

Amb aquesta victòria els tarragonins s'asseguren la presència a la fase final de la Copa Catalunya 2010-2011, que es jugarà a Tarragona en el transcurs d'aquest proper any 2011.