Villarreal B 0 – 2 Nàstic

El Nàstic ha aconseguit una victòria valuosíssima  en un final de partit espectacular. Sanchon i Miki han marcat complerts els 90 minuts reglamentaris i el Nàstic ha sumat tres punts que els fa mantenir la distància amb el Salamnca.

De menys a més. El Nàstic ha evolucionat amb el pas dels minuts en un primer temps en el qual tots dos equips han disposat d'ocasions, però que ha acabat amb el 0-0 inicial. La joventut i la força dels locals semblava imposar-se en els primers compassos del joc. Marcos, Bille, Insa i companyia timonaven l'atac del mini submarí, que ha fet intervenir Rubén Pérez en més d'una ocasió. La bona actuació del meta grana i dels defenses tarragonins, però, ha esvaït qualsevol intent de gol dels joves groguets.

Per part dels tarragonins ha estat Tuni l'encarregat d'agafar la batuta en atac. El balear ha conduit, ha driblat, ha donat i ha rematat, centralitzant les jugades de perill dels grana. Fins i tot, l'entrenador local ha canviat el lateral que el defensava quan només es portaven 23 minuts, quan Mano ja havia vist una targeta groga i estava sent superat en cada enfrontament individual. L'ocasió més clara dels d'Oliva, però, ha arribat fruit d'una jugada d'estratègia. La pissarra de l'entrenador lleidatà ha finalitzat amb una rematada de cap d'Alex Ortiz, que ha marxat per sobre del travesser. Més tard, un fora de joc ha evitat que Powel marqués el primer gol dels grana. L'última ocasió del primer temps també ha estat pel Nàstic, però el xut de Rodri ha sortit alt. Pino Zamorano ha xiulat el final amb el 0-0 inicial.

La segona meitat ha començat amb els mateixos protagonistes i amb alternances en les ocasions. Villarreal i Nàstic buscaven desfer l'empat. Joan Carles Oliva ha donat entrada a Alvaro Rey, que ha substituit Eloy, i el Nàstic ho ha seguit intentant des de les bandes. Tuni, primer, en una jugada personal, i Sanchon, després, amb una centrada que no ha trobat rematador a l'àrea petita, han posat la por al cos dels locals. Pel Nàstic també han entrat Rubén Navarro i Miki.

A falta de set minuts una genialitat de Ruben Navarro ha acabat amb còrner i a la jugada d'estratègia la combinació Ortix Rodri ha estat a punt d'acabar amb gol, però l'andalús no ha arribat a la rematada.  També l'ha tingut el Villarreal des d'una jugada d'estratègia, però en el 86 Rubén Pérez ha salvat el gol local.

En el minut 87 però ha arribat la jugada que ha canviat el partit, les mans de Jaume Costa han acabat en penal i Felipe ha marcat pel Nàstic. Pino Zamorano ha fet repetir el penal però Felipe no ha fallat en cap de les dues ocasions. I només dos minuts més tard ha sentenciat MIki, després d'un bon contraatac i una gran deixada d'Alvaro Rey. Tres punts que fan mantenir la distància i que apropen una mica més la salvació.