Villarreal B 3-1 Nàstic

El Nàstic ha perdut al Mini Estadi de Villarreal, després d'uns primers 45 minuts duríssims per als homes de Kiko Ramírez. Els tres gols que han marcat en 28 minuts el filial groguet han estat un pes massa gros pels tarragonins, que només han pogut retallar distàncies

La primera part ha estat un autèntic malson pels taragonins. Ja en el minut nou, després d'un desajustament defensiu,Chamorro ha marcat el primer gol pels locals, superant per alt a Ruben Pérez. Tot i que els grana no estaven incòmodes sobre la gespa del Mini Estadi, tres minuts més tard ha arribat el segon dels groguets. Una jugada per banda ha acabat, desafortunadament, amb el gol amb pròpia porteria de Lucas Viale. 12 minuts, dos gols encontre i un partit que es posava molt costa amunt. Amb la tranquil·litat que dóna el marcador a favor, els de la Plana han aprofitat la confiança per avançar línies i en 28 Chamorro ha tornat a veure porta, marcant el tercer dels locals. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

L'arrencada de la segona meitat ha estat ben diferent. Els grana han sortit amb tot i als sis minuts de la represa han aconseguit retallar distàncies. Mairata ha afusellat des de dins de l'àrea, col·locant el 3-1 al marcador. Tot i que els minuts següents han estat un setge dels tarragonins el perill s'ha anat diluïnt. Tot i alguna arribada esporàdica, els grana no han pogut remuntar i el marcador ha restat immòbil fins al xiulet final.