gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine a Bilbao amb la Federació de Penyes i el Petit Tarraco

La Federació de Penyes del Nàstic i el Bar Petit Tarraco organitzen el desplaçament en autocar a Bilbao.

La Federació de Penyes del Nàstic i el Bar Petit Tarraco organitzen el desplaçament en autocar a Bilbao, per tal d’assistir al partit de lliga de diumenge vinent, al nou San Mamés, entre el Bilbao Athletic i el Nàstic (17.00h).

L’expedició partirà des de la Plaça Imperial Tarraco a la 1.15h de la matinada del diumenge 20, i a la 1.30h des del Nou Estadi. L’arribada estimada a Bilbao serà entre les 8.45 – 9.00 hores del mateix diumenge. La tornada tindrà lloc un cop finalitzi el matx. El preu del viatge és de 60€ pels majors de 14 anys, i de 40€ pels menors. El pack inclou el desplaçament i l’entrada pel partit corresponent a la jornada 29 de la Liga Adelante.

Tots els interessats en formar part de la Marea Grana a Bilbao es poden apuntar a les oficines de la Federació de Penyes fins divendres 18 de març, en horari de 18 a 20 hores; i el diumenge 13 de març, una hora abans de l’inici del matx entre Nàstic i SD Ponferradina programat a les 17 hores. Els socis i aficionats nastiquers també es poden apuntar al Bar Petit Tarraco (C/ Baró de les Quatre Torres núm. 1, Tarragona) d’11 a 13 hores, fins el divendres 18 de març.

T’esperem a San Mamés per animar fins al final a l’equip, junts serem més forts!

gimnastic-ucrania