gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine a Elda amb el Bar Petit Tarraco i emporta't una entrada per l'Huracán

El Bar Petit Tarraco et dóna l’oportunitat d’animar l’equip en l’enfrontament davant el CD Eldense. El paquet inclou el desplaçament en autobús,  l’entrada del partit, l’esmorzar i el sopar. El preu és de 22€. La sortida es farà el mateix diumenge des del Bar Petit Tarraco a les 10.30 hores.

A banda, el Gimnàstic de Tarragona SAD vol premiar amb una entrada per al Nàstic – Huracán Valencia a tots els aficionats grana que es desplacin fins a Elda per animar l’equip. L’entrada s'entregarà a les oficines del Nàstic durant la setmana vinent i l’aficionat podrà escollir la zona del Nou Estadi que prefreixi (Gol, Preferent o Tribuna). Caldrà presentar l’entrada del partit davant el CD Eldense per beneficiar-se d’aquesta oferta.

El matx davant el CD Eldense correspon a la jornada 34 de lliga i es disputarà el diumenge 19 d’abril, a les 18.00 hores, a l’estadi Nuevo Pepico Amat d’Elda. Els interessats es poden apuntar al Bar Petit Tarraco (C/ Baró de les 4 Torres núm. 1, Tarragona), pels matins o per les tardes de 19.30 a 23.00 hores.

gimnastic-ucrania