gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine a gaudir dels millors jugadors del món de pàdel!

Aquest proper divendres l'esperit del pàdel ProTour tornarà a Tarragona de la del Nàstic i de BMW AS Busquets. Una de les millors parelles del món, la formada per Hernan Auguste i Matías Díaz, visitarà les instal·lacions del Club Gimnàstic, on realitzarà un seguit d'activitats relacionades amb l'esport de moda.

A les 12h Auguste i Díaz tenen prevista la seva arribada a Tarragona. I a les 13.15h hores tenen prevista la primera gran activitat, un partit d'exhibició a una de les pistes del Club Gimnàstic contra els actuals campions provincials de Tercera Divisió, la parella tarragonina formada per Xavier Ferrer i Hector Ferrer. Serà una oportunitat única per veure d'a prop una de les parelles més motríferes del món del pàdel contra una de les millors de casa nostra.

Les activitats es recuperaran a primera hora de la tarda (a les 16h), quan Hernan Auguste i Matías Díaz impartiran un clínic a les mateixes pistes del Nàstic. Durant quatre hores explicaran els secrets d'aquest esport en sessions de 30 minuts. Tan el partit com el clínic es podran seguir com a públic de manera totalment gratuïta.

Vols participar al clínic?? Tu pots!!

Si a més de veure-ho vols participar al clínic ho tens a les teves mans. Fes 'compartir' al teu mur del facebook, o fes un retweet des de la teva compta de twitter, o envia aquest mail als teus amics; i entra al nostre mur (facebook.com/nastictarragona) i escriu un comentari a aquesta notícia dient: 'Si, jo vull!'. Tens temps fins al dimecres vinent dia 2 de maig a les 12h, ja que al migdia s'anunciarà als 2 guanyadors de passis VIP per tal de participar en el clínic.

gimnastic-ucrania