gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine a la Fira Fora Estocs…i compra al 90% de descompte!

Aquest cap de setmana el Nàstic t’oferirà les rebaixes més sonades a la Fira Fora Estocs del Centre Comercial la T de Tarragona, que es celebrarà a la Rambla Nova. I és que per primera vegada en els 5 anys de vida d’aquesta fira comercial, el club grana hi prendrà part. El Nàstic oferirà venda de productes, d’entrades i moltes altres activitats al llarg del cap de setmana.

Descomptes fins del 90%
El Nàstic presentarà tres línies d’outlet específiques pels dies de la Fira. La primera, de 3€, la segona de 5€, i la tercera, de 20€. En totes elles podrem trobar productes oficials de la marca Nàstic rebaixats, en alguns casos, fins al 90% del seu preu original. D’aquesta manera, el xandall oficial de la temporada passada, que valia 80€, passarà a valdre 20€; la samarreta or de la temporada a de Primera també en valdrà 20€; i un munt d’articles d’aficionat com samarretes i pantalons de temporades passades a només 5€.

Les botes boges
Un altre dels atractius comercials d’aquesta estand grana a la Fira Fora Estocs serà el de les botes de futbolista. En aquest cas, l’entitat grana oferirà tot l’estoc de primeres marques (Nike, Adidas, Puma…) a un preu unificat de 25€. Botes que arriben als 200€ i que només en costaran 25. Una oferta única que només es podrà trobar aquest cap de setmana a la Fira Fora Estocs.

Jocs, concursos i sortejos
Passar per l’estand del Nàstic, a més, tindrà premi. En primer lloc, es sortejarà una samarreta del primer equip vermella, signada per tota la plantilla, entre tots aquells que facin qualsevol compra. A més, a tots aquells que es gastin una quantitat mínima de 20€, se’ls regalarà una entrada doble per al proper partit a casa (dissabte dia 12/3 contra el Villarreal).

Presència dels jugadors del primer equip i samarreta oficial, al 50%
A més, l’estand comptarà divendres a les 18h amb els jugadors del primer equip. Els integrants de la primera plantilla signaran autògrafs a tots aquells que ho vulguin. A més, per si algú vol que li signin la samarreta oficial, el Nàstic oferirà una altra oferta especial ‘Fira’, en la qual la samarreta oficial de joc 2011/12 (la grisa i la blanca) valdrà només 25€, la meitat del seu preu habitual.

La Fira Fora Estocs s’iniciarà aquest divendres a la Rambla Nova a partir de les 17h, quan es farà la inauguració. Divendres romandrà oberta de 17h a 21h; dissabte 9¡de 9h a 21h; i diumenge de 9h a 20h. L’estand del Nàstic estarà situat al costat de l’espai reservat per la T de Tarragona (a l’alçada del Col•legi Santa Teresa de Jesús).
 

gimnastic-ucrania