gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine i participa al primer #nastwits

Aquest dijous s'organitza la primera edició de la festa #nastwits, un esdeveniment que uneix esport i noves tecnologies amb el Nàstic i els seus jugadors com a protagonistes. Aquest dijous 24 de novembre de 19h a 20h de la tarda, i a les instal·lacions de Mediamarkt Tarragona (centre comercial Les Gavarres), tres jugadors de la primera plantilla participaran d'un col·loqui amb periodistes, aficionats i altres twiters que hi prendran part. Borja Viguera (@Borja_Vigue), Roberto Peragon (@rperagon) i Raul Fuster (@RFuster17) respondran a les preguntes que arribin des dels assistents a l'acte i a les dels perfils de twitter que vulguin participar en aquest esdeveniment anomenat #nastwits.

Les preguntes es podran fer a la mateixa sala en format col·loqui o a través del Twitter, utilitzant l'etiqueta o hashtag #nastwits. Els jugadors respondran a totes les qüestions des de les seves comptes de Twitter.

Regals i més regals

El Nàstic, entre tots els que vinguin, sortejarà un videojoc Fifa2012, de EA Sports i tres samarretes dedicades pels jugadors que participaran en l'acte. A més, també hi haurà premi per tots aquells que hi participin a distància. El Nàstic sortejarà un joc Fifa2012 entre tots els que utilitzin entre 19h i 20h el hashtag o etiqueta #nastwits.

Participa ja i guanya un Fifa2012

El darrer joc que sortejarà el Nàstic serà avança de la pròpia acció. Des d'avui fins dijous a les 18.59h, tots aquells que tuitegin ‘Jo aniré al #nastwits amb el @nastictarragona' podran endur-se un altre joc del Fifa2012 en aquest esdeveniment que es celebrarà a Mediamarkt Tarragona.

gimnastic-ucrania