gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gimnàstic de Tarragona i CaixaBank presenten la Visa Nàstic

L’entitat grana i CaixaBank, soci financer i patrocinador del Nàstic, han signat un acord per a emetre una targeta de dèbit i crèdit per a tots els socis i aficionats nastiquers

L’entitat grana i CaixaBank, soci financer i patrocinador del Nàstic, han signat un acord per a emetre una targeta de dèbit i crèdit per a tots els socis i aficionats nastiquers. La targeta ja es pot sol·licitar a qualsevol de les oficines de CaixaBank.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i CaixaBank han presentat la nova targeta Visa Nàstic, la targeta financera oficial del club que permet accedir als socis i aficionats del Nàstic a beneficis i avantatges dissenyats exclusivament per a ells. La targeta, que s’emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum, disposa de la tecnologia contactless i del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat. Els socis i simpatitzants tarragonins podran gaudir de tots els avantatges del programa de fidelització Nòmina Multiestrella com el compte Nòmina Multiestrella sense comissions, eines per gestionar l’economia domèstica com Recibox i CardBox, el servei d’Alertes-Nòmina al mòbil o descomptes per a compres diàries, entre d’altres.

L’acord s’ha subscrit a les instal·lacions del club amb la presència del director general del Nàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené. En l’acte de signatura, Eduard Gené ha subratllat que la targeta és una nova mostra de la vinculació de l’entitat financera amb el club tarragoní. Mentre que el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha destacat la presència de la marca Nàstic en un element financer d’ús molt freqüent, a més a més del benefici que aporta al client amb unes avantatges úniques.

La targeta del Nàstic, que està personalitzada amb la imatge del club, es pot sol·licitar a partir d’avui a qualsevol oficina de CaixaBank.

CaixaBank, patrocinador i soci financer del Nàstic de Tarragona, ha col·laborat activament en la campanya d’abonaments del club amb l’objectiu de contribuir a augmentar el nombre de socis durant aquesta temporada.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació

CaixaBank és la primera entitat en banca electrònica a Espanya, amb més de 15 milions de targetes emeses de totes les modalitats i prop de 10.000 caixers, la xarxa més extensa del país.

L’entitat també lidera el desenvolupament dels nous canals de servei al client com la banca online, amb 5,3 milions de clients actius a Línia Oberta, i la banca mòbil, amb més de 3,7 milions d’usuaris a Espanya.

AAFF_Nastic_Banner_Gene?rico_ca

gimnastic-ucrania