gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita a la zona de Grandvalira – Golf Soldeu

La plantilla grana ha gaudit d’un dia de descans després de les quatre sessions d’entrenament completades fins al moment. Pel matí s’han desplaçat fins a la zona de Soldeu, a les pistes d’esquí de Grandvalira, i per la tarda l’han tingut lliure.

A les 11.00 hores, l’expedició del Nàstic s’ha apropat a Soldeu per tal d’agafar el telecabina que els ha portat al Golf Soldeu de Grandvalira, el camp de golf més alt d’Europa. Els jugadors han pogut practicar el seu ‘swing’ i passar una estona a l’aire lliure. Molts futbolistes grana han pogut mostrar la seua habilitat amb el pal de golf a les mans. Després de l’activitat de lleure, jugadors i cos tècnic han agafat novament el telecabina i el bus per retornar a l’hotel Holiday Inn Andorra, on es troben allotjats. Mentre que a la tarda, tota l’expedició grana que es troba aquests dies a Andorra, han sortit per la zona comercial del Principat per tal de realitzar les seves compres i conèixer més aquest petit país dels Pirineus.

Després d'aquest dia de descans, l’equip tornarà a la doble sessió d’entrenament demà, divendres 7, en el que serà el penúltim dia d’stage a Andorra.

gimnastic-ucrania