gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita als hospitals de Tarragona 2021

Cita important del calendari social grana

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat avui la tradicional visita als hospitals de la ciutat que, com cada temporada, es fa a principi d’any. En aquesta ocasió, a causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres i no s’ha pogut accedir als diferents espais de maternitat, pediatria o espais lúdics, en el cas de l’hospital Sociosanitari.

Després de la sessió de treball d’aquest matí, un total de sis jugadors del primer equip s’han dividit en parelles i s’han desplaçat fins a l’ Hospital Universitari Joan XXIII, a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla i a l’Hospital Sociosanitari Francolí, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS). A tots tres centres s’han entregat diferents lots de marxandatge del Nàstic pels joves i veterans interns, en el cas del Sociosanitari, per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, el Director de l’Hospital, Llorenç Mairal, i la Cap de Servei de Pediatria, Ester Castellarnau, han estat els encarregats de rebre als jugadors Alex Quintanilla i el tarragoní Fran Carbia, que recentment va repetir paternitat al mateix centre. A la comitiva esportiva, s’ha unit el conseller grana Antoni Vallverdú. Tots tres han estat els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l’entrada.

Mentre que al GiPSS, el Director Assistencial, Rami Qanneta, i el Director d’Infermeria, Jesús Esteve, han rebut al futbolista i doctor Javi Ribelles i al defensor Marc Trilles. Després de comentar l’actualitat esportiva de l’entitat, plegats a coincidit en repetir l’acció l’any vinent amb la normalitat habitual.

Paral·lelament, a les 13 h, els jugadors Fausto Tienza i Francesc Fullana, així com el conseller Jesús Albiol, han participat en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l’hospital, Xavier Oliach, ha donat la benvinguda a la comitiva grana a una de les sales del centre on han xerrat de com es presenten les properes setmanes en l’àmbit sanitari i posteriorment s’ha fet entrega dels presents.

gimnastic-ucrania