gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita als hospitals de Tarragona 2022

Acte solidari que el Nàstic realitza cada inici d’any

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat aquest migdia la tradicional visita als dos hospitals de la ciutat coincidint amb l’inici d’any. Tal i com va passar el curs passat, a causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres i no s’ha pogut accedir als diferents espais de maternitat i pediatria com és habitual.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, quatre jugadors del primer equip, dividits en dues parelles, s’han desplaçat fins a l’ Hospital Universitari Joan XXIII i a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla a les 13 hores. A tots dos centres s’han entregat diferents lots de marxandatge i equipament del Nàstic per als joves que durant aquests dies es troben ingressats per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, el Director de l’Hospital, Llorenç Mairal; el director d’Infermeria, Jesús Esteve; i la supervisora d’Infermeria del Servei de Pediatria, Rocío Serrano, han estat els encarregats de rebre al capità Joan Oriol i al jugador i doctor Javi Ribelles. A la comitiva esportiva, s’ha unit el conseller de la SAE Antoni Vallverdú. Tots tres han estat els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l’entrada de l’hospital.

Paral·lelament, els jugadors Aythami Artiles i Alex Quinantilla, així com el conseller Joan Potau, han participat en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l’hospital, Xavier Oliach; i la infermera gestora de cuidatges a l’Àrea de Maternitat i Pediatria, Núria Pié, han donat la benvinguda a la comitiva grana a la Sala de Juntes del centre, on han comentat el context sanitari actual i també el futur més immediat del Gimnàstic de Tarragona, tot just abans de fer l’entrega dels presents i la fotografia protocol·lària.

gimnastic-ucrania