gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita als hospitals de Tarragona per iniciar el 2020

Els jugadors del primer equip han repartit joguines i bufandes

El Gimnàstic de Tarragona segueix participant activament en accions als hospitals tarragonins per aquestes dates nadalenques en què malauradament molts nens i nenes estan als centres mèdics per diverses malalties o problemes de salut.

Com cada inici d’any, els jugadors del primer equip s’han desplaçat fins als hospitals de la ciutat per visitar als joves interns, en el cas dels hospitals Joan XXIII i Sant Pau i Santa Tecla; i també veterans de l’Hospital Sociosanitari Francolí.

Els jugadors s’han distribuït en tres grups un cop finalitzat l’entrenament d’aquest matí per visitar simultàniament els tres centres de Tarragona. Acompanyats pels consellers Joan Potau, Jesús Albiol, Irene Mallol i Toni Vallverdú, els jugadors han regalat nombroses joguines i s’han fotografiat amb ells, però també amb pares, mares i personal sanitari. En el cas de l’Hospital Joan XXIII s’ha visitat la planta de pediatria, la UCI pediàtrica i la neonatal.

Paral·lelament, a l’Hospital Sociosanitari Francolí, els usuaris han rebut amb un fort aplaudiment als jugadors, els quals han enfundat la bufanda del Nàstic a tots els avis i àvies en aquesta acció social que anualment es realitza des de l’entitat grana.

gimnastic-ucrania