gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita el celler Adernats i emporta't una ampolla de vi de regal

Adernats Vins & Cava, patrocinador oficial del Gimnàstic de Tarragona, posa a disposició dels socis una promoció especial vinculada al celler modernista.

Per cada visita guiada al celler, cada soci s’emportarà una ampolla de vi de regal.

La visita consta d’una ruta per la Catedral del Vi de Nulles, de l’any 1917, d'aproximadament una hora i mitja, on es descobreix la història i cultura arrelada a un poble vinícola mil·lenari i tots els secrets de l'espectacular celler modernista. Posteriorment, en un tast de dos vins, aprèn el què s'amaga darrera cada ampolla de vi d’Adernats.

La promoció serà vàlida pels mesos de juny, juliol i agost. És imprescindible presentar el carnet de soci per tal de poder accedir a la promoció. Fes la teva reserva via web (www.adernats.cat) o al telèfon (977 602 622).

Per altra banda, en la XVII Fira del Vi que tindrà lloc a Tarragona els dies 12, 13 i 14 de juny, s’hi podran trobar productes d’Adernats vinculats amb el Nàstic.

Adernats, una empresa gairebé centenària com el Nàstic, aposta per la continuïtat de seguir sent el celler oficial del Nàstic en aquesta nova etapa de l’equip a 2a Divisió A. 

gimnastic-ucrania