gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viu el Nadal amb el Nàstic

La setmana del 18 al 21 de desembre la Botiga i Museu del Nàstic (Avinguda Catalunya 22 C) es prepara per viure les festes nadalenques amb diferents activitats adreçades a totes les edats.

La setmana del 18 al 21 de desembre la Botiga i Museu del Nàstic (Avinguda Catalunya 22 C) es prepara per viure les festes nadalenques amb diferents activitats adreçades a totes les edats durant la tarda (de 17.30 a 20 hores) i que són totalment gratuïtes.

– Dimarts 18, un taller de manualitats nadalenques amb motius del Nàstic i conta contes per als nens i nenes més petits de la casa.

– Dimecres 19, signatura d’autògrafs per part de jugadors de la plantilla del primer equip que es fotografiaran també amb els socis i seguidors assistents del conjunt grana.

– Dijous 20, una xocolatada solidària en benefici de Càritas.

– Divendres 21, recollida de cartes adreçada al Pare Noel o als Reis d’Orient.

Els assistents podran aprofitar per fer les compres nadalenques de marxandatge oficial del Gimnàstic de Tarragona i també visitar el Museu del club, inaugurat aquest any 2018, que recull la història de l’entitat des de 1886 amb tot un seguit de material històric.

A banda d’aquestes activitats del mes de desembre, la primera setmana de gener els jugadors del Nàstic també realitzaran la tradicional visita als hospitals Joan XXIII i Santa Tecla i, un any més, estaran signant autògrafs al Parc Infantil de Nadal.

Descarrega’t la carta i entrega-la a la Botiga Museu el dia 21/12

gimnastic-ucrania