gimnastic-banner-the-beat-challenge

'Volem junts'

El Gimnàstic de Tarragona SAD presenta la campanya de nous socis per aquest final de temporada. Els aficionats grana podran adquirir el seu abonament per qualsevol zona del Nou Estadi (Gol, Preferent o Tribuna) per tan sols 25€.

Els aficionats que aprofitin aquesta promoció tindran el tractament de socis pel que resta de temporada i la vinent, amb tots els avantatges que comporta, incloent els partits davant l’Huracán Valencia CF, Elche Ilicitano i play-off.

D’altra banda, qui sigui soci del Nàstic a data 30 de juny de 2015, la pròxima temporada mantindrà la seva quota d’abonat (Gol a 90€, Preferent a 140€ i Tribuna a 200€), independentment de la categoria en que es trobi el primer equip. Mentre, els preus de les noves altes, a partir del 1 de juliol, per la pròxima temporada seran de 150€ a Gol, 200€ a Preferent i 300€ a Tribuna.

A partir d’aquest dilluns 20 d’abril, ‘Volem junts’ ofereix la possibilitat als no socis de viure en directe el que resta de temporada al Nou Estadi; un emocionant i vibrant final de lliga on l’equip grana buscarà aconseguir l’objectiu tan preuat.

Del dilluns 20 al diumenge 26 d’abril, l’horari de les nostres oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i el dissabte de 10.00 a 13.30 hores. A banda, el dia de partit dues hores abans de l’inici de l’enfrontament.

gimnastic-ucrania