gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vopak Terquimsa i Nàstic prorroguen i amplien la col·laboració  amb la incorporació del primer equip femení

Es suma a l’esponsorització iniciada amb el masculí

El Gimnàstic de Tarragona i Vopak Terquimsa amplien l’acord de patrocini signat la temporada 2021-2022 i l’equip femení també lluirà el logotip de la marca.

Amb aquest nova acció, l’empresa dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel amplia el seu suport com a patrocinador oficial del Club Empresa del Nàstic i patrocinador oficial dels primers equips grana, tant el masculí com ara també el femení.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, han estat els encarregats de segellar la vinculació sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada. L’acte també ha comptat amb la participació de la jugadora Carla Albaladejo, representant al femení; i el jugador Pablo Fernández, representant al masculí.

El logotip de Vopak Terquimsa ja llueix a la part frontal del pantaló oficial de joc d’ambdós equips. Aquesta visibilitat es suma a l’esponsorització, iniciada fa dues temporades, en les indumentàries tècniques del cos tècnic grana. Cal recordar que el suport de la multinacional líder en el sector d’emmagatzematge es suma a d’altres accions socials i esportives que es realitzen conjuntament.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha declarat que “el suport de Vopak Terquimsa ens fa especial il·lusió i és una mostra de confiança any rere any amb el nostre projecte esportiu; en aquest cas, sumar la seva fidelitat en el femení és un clar exemple del compromís de l’entitat”. Per la seva part, el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, ha manifestat “La col·laboració amb el Gimnàstic de Tarragona ens fa especial il·lusió, no sols pels valors compartits, i que associem a l’activitat esportiva, com són el compromís, la integritat, l’esforç i el treball en equip, sinó pel que el Nàstic representa per a la societat del territori. És sens dubte un actor dinamitzador de la nostra societat, amb un impacte que va molt més allà del purament esportiu, i estem feliços de poder aportar i sumar al seu projecte”. Amb aquesta renovació del conveni, Vopak Terquimsa segueix sumant esforços amb el Gimnàstic de Tarragona per desenvolupar noves accions en l’àmbit social i esportiu.

gimnastic-ucrania