gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xavier Monclús deixa la gerència del Nàstic

El fins avui gerent del Gimnàstic de Tarragona SAD, Xavier Monclús, deixa el càrrec després de gairebé una dècada treballant a l'entitat grana. L'aparició de la figura de Director General va portar a una reestructuració que estava pendent des del retorn a Segona A. La reestructuració, que portaria el fins ara gerent a convertir-se en el cap d'àrea financera, no va acabar amb un enteniment per les dues parts, per la qual cosa es va optar per buscar una sortida.

El Nàstic vol agrair a Xavi Monclús la plena dedicació que ha tingut durant aquests deu anys al club grana. Han estat deu anys d'aprenentatge mutu, de creixement i de moments, moments que quedaran gravats en els caps de molts. Per tot això i molt més "gràcies".  

Al mateix temps es vol fer palès que aquesta és una decisió difícil i que no té el rendiment professional com a rerefons. És una qüestió portada per una reestructuració obligada per la situació que viu la SAD a dia d'avui.

Per la seva banda, Xavier Monclús ha volgut aprofitar aquest comunicat per acomiadar-se de tota la gent amb qui ha treballat aquesta darrera dècada:

"Benvolguts amics,

Em vull acomiadar agraint-vos tot el que he rebut de vosaltres, que ha estat molt. Deu anys al Nàstic m'han servit per conèixer molta gent, fer bons amics i aprendre moltes coses. Per descomptat, però, he tingut la sort de dedicar deu anys de la meva vida a dos de les meves passions, el Nàstic i el futbol, per aquest ordre. Ara simplement els camins es separen i vindran noves metes. Una vegada més moltes gràcies per haver compartit amb mi tot aquest temps. Ens veiem al Nou Estadi."

Xavi Monclús

 

 

gimnastic-ucrania