Xerez 0 – 0 Nàstic

Un any més segueix el Nàstic sense saber que és perdre a Chapín, i això que els de Joan Carles Oliva han acabat amb 10. Granes i blaus han empatat a zero en un partit que no ha tingut un dominador clar i en el qual els tarragonins han pogut decantar la balança al seu favor en diverses ocasions.

Prudents, pacients i sense grans ocasions, els dos equips s'han anat passant la batuta durant els primers 45 minuts sobre la gespa de Chapín. Els locals han dominat els primers instants, buscant el perill des de les bandes i amb la potència en el salt de José Mari com a principal objectiu. El doble pivot del Nàstic, escudat per la defensa, però, ha anat frenant les internades andaluses. Amb el pas dels minuts, els grana han anat avançant files, fins que s'han fet amb el domini de l'esfèrica. L'entrada de Longás en el minut 30 (substituïnt Viguera) ha estat determinant. L'aragonès ha reclamat la pilota i l'equip ha començat a trobar-se còmode en camp contrari. Fins a quatre opcions ha tingut el Nàstic buscant l'esquena dels rivals, però un sempre atent Doblas ha evitat que el perill anés més enllà. En definitiva, 45 minuts seriosos d'un Nàstic que ha presionat bé i que s'ha anat trobant més còmode amb la pilota amb el pas dels minuts.

La segona part ha començat amb un altre canvi al Nàstic. Ortiz ha entrat per Mairata, que havia rebut un fort cop durant la primera meitat. Ni el canvi ni el desgast dels dos equips han comportat un augment de les ocaions, com a mínim en els primers minuts. Més tard ha estat la banda dreta la protagonista. Dues combinacions de Peragon, Seoane, Longás i Ruz han acabat amb dues centrades que no han trobat rematador. Ja en el minut 72 Powel ha disposat de l'opció més clara de gol. A l'holandès li ha caigut una pilota que no esperava i la seva rematada l'ha tret un defensa local sobre la línia. Dos minuts més tard, Powel ha tornat a ser protagonista. L'holandès no nha arribat per poc a una passada massa llarga a l'espai de Gila, que deixava el davanter sol amb el porter. Un s minuts abans Gila havia entrat per Peragon.

Després d'aquestes dues ocasions el Xerez ha rebifat, i els locals han posat setge durant uns minuts. Malgrat la presisó, la defensa grana ha aguantat bé les internades andaluses. En el minut 83 ha estat expulsat Rodri. El mig ha vist la vermella directa per una entrada, quan el Xerez atacava amb Ruz estirat a terra i lesionat.

La darrera opció clara de gol ha estat pel Nàstic. Powel s'ha inventat un gran xut que Doblas ha enviat a córner.

Al final, 0 a 0 i el Nàstic que esgarrapa un punt lluny de casa malgrat acabar amb 10 jugadors. El proper partitdel Nàstic serà dissabte vinent   al Nou Estadi contrael Huesca.