Xerez 1 – 2 Nàstic

El Nàstic ha aconseguit una victòria de molt de valor a Chapín després de remuntar un partit que havia començat amb avantatge local. Al gol inicial de Díaz ha respòs Powel. Aquest ha estat el millor regal que podia fer l'equip de futbol just el dia després que l'entitat grana complís 125 anys d'edat. Amb aquests tres punts els de Joan Carles Oliva ja són fora del descens.

La primera part ha estat marcada pel gol matiner dels locals. Quan només es portaven deu minuts de joc, i després de la sortida d'un córner, Oscar Díaz ha aprofitat un rebot dins l'àrea petita per marcar el primer gol del partit. Amb l'avantatge en el marcador els andalusos s'han acomodat i han començat a circular la pilota amb facilitat. Malgrat l'avantatge i el domini de l'esfèrica els blaus no han creat gran perill sobre la porteria de Rubén Pérez. El Nàstic, per la seva part, s'ha dedicat més a controlar les internades locals que ha atacar i ha buscat l'empat. Però en els darrers minuts s'ha succeit tres jugades que han acabat amb jugades d'estratègia a favor dels grana. En la tercera Powel ha emputjat una gran centrada al fons de la xarxa i el Nàstic ha pogut marcar el gol de l'empat. Un 1 a 1 que donava aire als de Joan Carles Oliva per afrontar la segona part i que engreixa la compta particular de l'holandès a vuit dianes.

A la segona meitat els grana han pres la vara de comandament i han avançat línies, pressionant la sortida de pilota del Xerez i prement l'accelerador cada cop que recuperaven l'esfèrica. En el minut 8 ha arribat el segon dels tarragonins. Una gran jugada personal de Sanchon ha acabat amb un xut creuat del barceloní que ha acabat al fons de la xarxa defensada per Chema.

Els de Joan Carles Oliva han  llegit a la perfecció el nou escenari que es plantejava i ha adormit el pas dels minuts mentre esperaven les contres tretes pels homes de dalt. El tècnic grana ha donat entrada a Eloy Gila, que se ha col·locat de parella atacant de Berry Powel.Pel Nàstic també han entrat Delporte i Medina, que ha substituït Mingo després de la seva lesió. El Nàstic ha seguit aguantant el joc amb el pas dels minuts i ha estat més a prop de fer el tercer que d'encaixar l'empat. Amb l'un a dos el Nàstic suma tres punts més i es torna a col·locar fora del descens. El proper partit serà aquest dissabte a les 18h contra el Cartagena.