gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xisco Campos: "És un repte difícil però motivant"

Xisco Campos ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans. El defensa mallorquí ha qualificat de "repte difícil però motivant" el partit que enfrontarà es grana contra el Barça B al Mini Estadi. El jugador ha tingut elogis per al rival, "el Barça B és un equip amb molta possessió de pilota i amb gent què té molta regularitat", però segons Xisco, "aquest partit és una oportunitat de jugar contra un equip què està molt en forma, de superar-nos i ser millors".

El lateral grana també ha comentat que dintre el vestuari sempre hi ha hagut confiança amb el joc de l'equip, però ara, amb la bona dinàmica del Nàstic, els jugadors estan més optimistes i, per tant, el nivell de confiança és més alt. "Abans veiem que treballavem molt però petits errors sempre ens costaven molt cars, ara les sensacions són més positives" ha afegit Campos.

Finalment, Xisco Campos ha mostrat la seva satisfacció davant el desplaçament que s'està preparant des de la Federació de Penyes, per anar a recolzar l'equip al Mini Estadi. "L'afició és molt important per nosaltres" ha destacat el jugador.

gimnastic-ucrania