gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xisco Muñoz ja vesteix de grana

El futbolista balear ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona SAD.  El davanter ha fet els seus primers tocs de pilota sobre la gespa del Nou Estadi amb la indumentària del Nàstic. Prèviament a la presentació, Xisco s’ha exercitat amb els nous companys d’equip.

El president grana, el senyor Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar-li la benvinguda  oficial davant els mitjans de comunicació. Andreu ha destacat el palmarès i els registres golejadors que acumula el jugador balear durant la seva trajectòria al futbol professional. Mentre, el protagonista, Xisco Muñoz, ha declarat que ve amb ganes de sumar  a l’equip i aportar tot el necessari per situar el Nàstic on es mereix. A més a més, ha agraït al director esportiu grana, el senyor Emilio Viqueira, les facilitats que li ha ofert per poder pertànyer al club tarragoní.

Xisco entrenarà sota les ordres de Vicente Moreno i a partir de gener estarà a disposició de debutar en partit oficial amb el Nàstic. El futbolista estarà vinculat amb l’entitat grana fins al juny de 2016. 

gimnastic-ucrania