gimnastic-banner-the-beat-challenge

Èxit de la primera edició d'Speed of Reaction

Aquest dissabte, tot i la pluja inicial , es va poder cel•lebrar Speed of Reaction, una gimcana interactiva
en patins en línia que recorria tota la ciutat de Tarragona; coorganitzada per la secció de Patinatge del Club Gimnàstic i Idensitat, que és un projecte de l'artista Yolanda de los Bueis.

La prova va patir un retard d'una hora degut a la pluja, però des de l'organització es va decidir no suspendre-la en quan va passar el risc.


Tot i que alguns equips a causa d'aquest factor meteorològic es van donar de baixa a última hora, la prova va tenir una bona participació tant tarragonina com de fora de la ciutat, ja que van venir jugadors del Prat de Llobregat i Amposta.



Aquesta gimcana ha estat tota una novetat i va agradar moltíssim als participants, que havien d'anar superant proves creatives en les diferents estacions i anar sumant punts.

Aquest  projecte, que combina esport i cultura, només s'ha cel•lebrat en ciutats com Londres fins al moment.



Tot i que no s'ha previst la possibilitat de repetir-ho en properes ocasions, l'organització s'ho està replantejant degut a l'èxit i la repercussió que ha tingut en les xarxes socials.



Les proves es van dur a terme a llocs molt diversos de la ciutat , referents de la cultura, l'esport o la tradició. Així doncs les estacions estaven repartides des de la Plaça de la Font, al Bar Quim, on es va iniciar i acabar i on després es va fer un dinar popular, la Sala Trono, el Museu d'art Modern, el Balcó del Mediterrani, el Parc Fluvial, el bar de la confraria de pescadors, esports Pàmies i el Far de la Banya.



Els participants van anar descobrint les proves a través de codis QR que es projectaven en vídeos artístics de Yolanda De Los Bueis.


Aquesta activitat entra dins el actes de Santa Tecla.


gimnastic-ucrania