gimnastic-banner-the-beat-challenge

Èxit de participació al Torneig de Nadal del Club Gimnàstic (Tennis Taula)

El club tarragoní va concloure l’any amb l’organització al pavelló d’un torneig de club al qual hi van participar més de 60 jugadors de diferents equips. Pel matí es va desenvolupar la competició individual. La fase prèvia es va dur a terme en forma de lligueta, i les següents rondes eren eliminatòries. El millor jugador grana va ser Josep Pajuelo, que va quedar en quarta posició. A més, Guillem Santiago, Agustín Sánchez, Ferran Perarnau, Carlos Loren, Jordi Verdejo i Sascha Schwendemann també van aconseguir superar la ronda prèvia, tot i que van caure en les eliminatòries.

 

Per la tarda, es va jugar la competició de dobles, amb el mateix format que l’anterior. En aquest cas, els millors classificats granes van ser les parelles de Santiago/Perarnau i Senén Alegret/Enric Rodríguez, que van aconseguir arribar a les eliminatòries, tot i que allà van caure.

 

A més, es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut B, al qual hi van participar els jugadors del segon equip grana, els infantils Senén Alegret, Ferran Busquets i Enric Rodríguez. En la competició per equips, van aconseguir la 8a posició, tot i que podien haver arribat a lluitar pel títol, ja que va haver un triple empat en la primera posició de la lligueta. En la categoria individual, en Senén i l’Enric van arribar fins als vuitens de final, i el Ferran va caure als setzens. Als dobles, la parella Enric/Senén va caure als vuitens de final de la competició, després de superar la ronda prèvia. 

gimnastic-ucrania