gimnastic-banner-the-beat-challenge

Èxit de públic en el I Festival de Patinatge Artístic del Nàstic

El passat diumenge 19 maig va celebrar-se al Poliesportiu del Gimnàstic el I Festival de Patinatge Artístic de la secció. El pavelló presentava un aspecte esplèndid amb quasi totes les grades plenes d’afeccionats al patinatge artístic. L’ocasió s’ ho mereixia. Fins a vuit clubs de la província van estar invitats. Riudoms, Constantí, Valls, Alcanar, Pla de Sta Maria, Salou, Vila-Seca i Reus Deportiu.

El festival va dividir-se en dues parts. L’espectacle va anar escalfant motors amb les primeres actuacions previstes. En el primer temps cal destacar l’actuació del Reus Deportiu amb el seu xou “ratolins” o la del CP Riudoms amb el seu “jardí Màgic”. Ambdós xous van comptar amb acrobàcies senzilles però molt brillants i molt ben executades.

Després d’uns minuts de descans per recuperar forces va reemprendre el festival. Va ser el torn d’un altre espectacle que va embadalir a tots els presents, “azafates” del CP Constantí. Les patinadores van començar a moure’s per la pista, al ritme de la música, com si estiguessin apunt d'enlair-ar-se dins d’un avió. Una coreografia divertida acompanyada d’un vestuari d’hostesses. Sens dubte un dels espectacles amb més bellesa plàstica de tota la tarda.

Per la seva banda, el Nàstic va presentar dos espectacles a aquest Festival, un amb els integrants grans de la secció com a protagonistes i l'altre amb les patinadores minis. Cal destacar el “xou” Singin' in the Rain. Les patinadores granes, acompanyades de paraigües per complementar el ball, van saber moure's per la pista executant amb gran qualitat tots els moviments.

En finalitzar el festival, el president del club, el sr. Josep Maria Andreu, va voler felicitar a tots els equips i grups presents pel treball realitzat i l'esforç per preparar el festival. 

Les fotografies d'aquesta notícies estan cedides per Eduard Ferran.

gimnastic-ucrania