gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xocolatada solidària amb Càritas

Amb motiu de les activitats de Nadal a la Botiga Museu del Gimnàstic de Tarragona, aquest dijous ha arribat el torn per a la solidaritat amb la xocolatada en favor de Càritas

Amb motiu de les activitats de Nadal a la Botiga Museu del Gimnàstic de Tarragona, aquest dijous ha arribat el torn per a la solidaritat amb la xocolatada en favor de Càritas. Amb la col·laboració de Tradicionarius s’ha repartit coca amb xocolata a tots els grans i petits que s’han apropat a l’Avinguda Catalunya 22C i que han estat rebuts per la mascota del club. Tots han fet els seus donatius per a Càritas aportant diners a la bústia solidaria o productes de menjar com llet, arròs, llegums i oli per a persones necessitades. Entre ells, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, que no ha volgut faltar a la cita per a desitjar bones festes als assistents i col·laborar també amb l’ONG.

La setmana d’activitats de Nadal a la Botiga Museu es tanca aquest divendres amb la recollida de cartes per al Pare Noel a partir de les 17.30 hores.

gimnastic-ucrania