gimnastic-banner-the-beat-challenge

1.312 nastiquers ja tenen el nou carnet de soci

7 dies laborables des de l’inici de la campanya 2020-2021

Les oficines del Nou Estadi continuen formalitzant els nous abonaments i en la jornada d’ahir, dijous, es van superar els primers 1000 abonaments.

La xifra actual de carnets emesos es situa en 1.312, tots ells renovant el sentiment pel Nàstic o efectuant una nova alta com a soci per la temporada 2020-2021 a la categoria de bronze del futbol nacional.

L’entitat espera que el degoteig de socis vagi seguint en aquest inici del mes de setembre, quan moltes famílies hagin finalitzat els respectius períodes vocacionals. Com a novetat, a partir del dimarts 1 de setembre, la botiga-museu de l’Avinguda Catalunya obrirà les portes per facilitar les renovacions de l’abonament, i també noves altes, als nastiquers residents al nucli de Tarragona. L’horari d’atenció al soci per aquest mes de setembre serà de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Recordem que les oficines del Nou Estadi romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 hores; així com la botiga oficial del Nou Estadi.

Consulta al web oficial tota la informació refent a la nova campanya d’abonaments del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania