gimnastic-banner-the-beat-challenge

13 medalles als Campionats de Catalunya en pista (P. velocitat)

La secció grana va aconseguir uns magnífics resultats en la cita celebrada el passat dissabte a El Prat de Llobregat. El Nàstic va obtindre els tretze podis entre Jan Schmitz, Iñaki Jambrina i Omar Forcadell.

Un total de 13 patinadors i patinadores, des de prebenjamí fins a júnior, van competir amb la samarreta grana ens els Campionats Catalunya en pista. La secció grana va tornar cap a Tarragona amb 8 medalles d’or i 5 de plata.

En la categoria juvenil, Jan Schmitz va assolir 4 ors en les proves de 500m sprint, 5.000 puntuació, 10.000 eliminació i 300m contrarellotge; en aquestes mateixes disciplines Iñaki Jambrina va entrar darrera seu obtenint 4 plates. Mentre, en la proba de 1.000m línia, Jambrina es va adjudicar l'or i Schmitz la plata.

Per la seva banda, en categoria júnior, Omar Forcadell es va proclamar campió en 15.000 eliminació, 10.000 puntuació/eliminació i 300m contrarellotge. Cal destacar la gran feina que estan fent tots els patinadors federats que hi van competir, assolint també algunes 4es i 5es posicions. Els patinadors van disputar entre tres i cinc proves, depenent de la categoria. També van competir: Xènia Foix, Oriol Foix, Enric Ros, Gerard Ros, Ruben Martín, Joel Martín, Alba Oyonate, Judit Peñas, Victor Jordà i Maria Urbasos.

La propera cita important serà aquest dissabte dia 9 a Tarragona, on es disputarà el Campionat de Catalunya en circuit. La prova tindrà lloc al carrer Vidal i Barraquer (davant la Tabacalera) i està coorganitzada per la Federació Catalana de Patinatge i la pròpia secció del Nàstic.

gimnastic-ucrania