gimnastic-banner-the-beat-challenge

138 anys del Club Gimnàstic de Tarragona

El degà dels clubs de l'esport està d'aniversari

L’1 de març de 1886, 12 joves entusiastes de la ciutat de Tarragona que volien practicar un esport, reunits al “Café del Centro” situat al número 56 de l’actual Rambla Nova, van constituir el Club Gimnasio per practicar la gimnàstica sueca.

Amb aquest primer pas legal i amb Joan Estil·les com a president, es posava en marxa el Club Gimnàstic de Tarragona, el club poliesportiu degà de l’Estat.  

El Gimnàstic de Tarragona ha volgut commemorar el 138 aniversari reunint a diferents esportistes de l’entitat, representant a les diferents disciplines, juntament amb el president Josep Maria Andreu, a l’accés a les instal·lacions de la Budallera, concretament, davant del Nou Estadi Costa Daurada.

Els representants han estat (d’esquerra a dreta):

Fila superior: Laia González (pàdel), Arnau Pujol (genuine), Joan Oriol (1r equip masculí), Josep Maria Andreu (president), Claudia Masip (1r equip femení), Jan Virgili (Juvenil A – Planter Grana) i Pau Caballé (futbol sala).

Fila inferior: Nikolai Piskunov (powerchair), Jana Fontanet (atletisme), Ariadna Miró (gimnàstica rítmica), Andrea Sáez (patinatge en línia), Noa Vázquez (patinatge artístic), Leo Sablón (tennis taula) i Pau Pérez (tennis).

gimnastic-ucrania